Løsning af fejl med enhedsindstillinger

Driver-appen giver den bedste oplevelse på en telefon med standardfabriksindstillinger. Nogle avancerede telefonindstillinger kan påvirke din apps evne til at fungere ordentligt.

Sådan løser du disse problemer:

• Opgradér din mobilenhed
  • Opdatér Uber-appen
  • Aktivér automatiske opdateringer

Andre almindelige problemer

• Mock-lokation er slået til. Slå Mock-lokation fra i indstillingerne på enheden, eller deaktiver en hvilken som helst Mock-lokationssapp, du bruger. Disse gør det svært at identificere din placering og kan forstyrre appens evne til at fungere korrekt.
  • Din app er ikke den officielle Driver-app. Sørg for, at din Driver-app er den officielle Uber Driver-app.
  • Din enhed er rooted. Du bliver nødt til at fjerne rooten fra enheden for at gendanne standardfabriksindstillinger. De fleste root-værktøjer kommer med instruktioner om, hvordan man fjerner rooten, og vi anbefaler, at du følger disse trin for at fjerne rooten fra din telefon.
  • Din enhed er jailbroken. Du bliver nødt til at gendanne enheden for at fjerne jailbreak.