Godkend driverenheden

Til bekræftelsesformål er vi nødt til at bekræfte den enhed, du bruger til at køre.

Tag et tydeligt billede af dit ansigt og din telefon, der viser enhedsindstillinger med enhedsmodel og mærke.

Du kan bruge et spejl til at tage dette billede eller bede nogen om at tage et billede af dig med en anden telefon. Sørg for, at billedet viser:

• Dit ansigt
  • Din enhed med enhedsmodellens skærm fra Indstillinger

Du kan få adgang til denne skærm ved at gå til Indstillinger > Om telefon > Enhedsmodel eller bare Model.

Husk, at begge elementer skal være til stede på det samme billede for at kunne godkende din enhed.