GPS blev ikke indlæst korrekt

Kortene i Driver-appen kan have problemer med at blive indlæst af forskellige årsager:

• Dårlig mobildatadækning i området.
  • Placeringstjenester er slået fra.

Hvis du har oplevet dette problem, kan du overveje at slå placeringstjenester til i Driver-appen på din enhed og prøve at køre til et område med bedre mobildata.

Hvis du fortsat oplever problemet, kan du give os besked ved at udfylde formularen Feedback når som helst i appen.

1. Tryk på ikonet med spørgsmålstegnet øverst til højre i appen for at få adgang til Hjælpecenteret.
  2. Vælg derefter "Feedback", og indsend din feedback i feltet.