Hourly-ture – FAQ for chauffører

Hvad er Hourly?

Hourly er en turmulighed i appen, der giver passagererne mulighed for at anmode om en tur på timebasis med et minimum på to timer. Denne turmulighed er kun tilgængelig for chauffører, der er kvalificerede til Uber Black eller Premier.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Chauffører, der er kvalificerede, kan tilmelde sig til at modtage Hourly-ture via Indstillinger i Driver-appen. Sådan gør du:

1. Åbn Driver-appen, og tryk på de tre vandrette streger nederst til højre på skærmen. Hermed åbnes "Turplanlægger".
  2. Tryk på ikonet "Indstillinger" i nederste venstre hjørne på siden "Turplanlægger".
  3. Vælg "Anmod om Hourly-tur" for at slå muligheden til.

Bemærk: Hvis du vil slå den fra, kan du trykke på turtypen for ikke længere at modtage denne type anmodninger. For at nulstille dine filtre og modtage alle de turtyper, du er kvalificeret til, skal du trykke på "Nulstil".

Hvis du vil fravælge Hourly-ture med Black eller Premier, kan du til enhver tid slå dette fra i Driver-appens indstillinger.

Hvordan accepterer jeg en Hourly-tur med Black eller Premier?

Anmodningerne vises som "Black Hourly" eller "Premier Hourly" på tilbudskortet i Driver-appen. Antallet af timer og det maksimale kilometertal for ture, passageren har anmodet om, vises nederst på tilbudskortet. Du kan annullere uanset årsag.

Hvad sker der, hvis en passager gerne vil stoppe undervejs?

Appen giver passagererne mulighed for at anmode om flere stop og opdatere dem i appen under turen. Tiden, der er brugt på stop, er inkluderet i Black/Premier Hourly-tures varighed. Inden du foretager et stop, kan det være en god idé at tale med din passager om, hvor længe vedkommende forventer, at ventetiden bliver, og hvor I mødes med henblik på afhentning.

Hvor tilbydes Black/Premier Hourly?

Hourly er ikke tilgængelig for ture til eller fra lufthavnen eller for destinationer uden for din bys serviceområde.

Hvor længe varer Black/Premier Hourly-ture?

Det bestemmer du sammen med dine passagerer. Appen giver passagererne mulighed for at anmode om Black Hourly eller Premier Hourly mellem 2 og 7 timer. Ture, der varer i 8 timer, afsluttes automatisk i appen. En passager kan anmode om ekstra tid ud over den oprindelige anmodning, og chaufføren kan vælge at acceptere eller afvise anmodningen om forlængelse.

Hvor finder jeg prisoplysninger?

Chauffører tjener et minimumsbeløb pr. time efter et servicegebyr for hver times varighed af turen. Passagerer skal anmode om mindst to timer. Hvis turen overstiger den tid og/eller afstand, der oprindeligt blev anmodet om af passageren og accepteret af chaufføren, optjener chaufførerne følgende tillæg:

• Tillæg for tid: Hvis turens varighed overstiger de anmodede timer, tjener chaufførerne et ekstra beløb pr. minut, der varierer efter by, ud over minimumsprisen.
  • Tillæg for afstand: Hvis den tilbagelagte afstand overstiger det valgte antal kilometer, optjener chaufførerne et ekstra beløb pr. kilometer, der varierer efter by, ud over minimumsprisen.
  • Du finder priser for ekstra tid og afstand i prisportalen i Driver-appen.

Passageren betaler tillægsgebyrer og vejafgifter ud over disse priser. Ventetidsgebyrer tillægges denne turtype. På Black Hourly og Premier Hourly opkræves passagerer gebyrer for ventetid fem minutter efter din ankomst til passagerens første anmodede afhentningssted. Disse ventetidsgebyrer føjes til prisen, og du vil modtage et annulleringsgebyr 15 minutter efter ankomsten, hvis passageren ikke er ankommet inden.

Annulleringer

Hourly-ture, der accepteres mindre end 2 timer i forvejen

• Du accepterer en tur på anmodning eller en Hourly-tur mindre end 2 timer før det planlagte turtidspunkt. Der pålægges et annulleringsgebyr på 10 USD.

• Din passager annullerer senere end 5 minutter efter, du har accepteret vedkommendes tur, og du er på vej til afhentningsstedet. Der pålægges et annulleringsgebyr på 10 USD.

• Din passager dukker ikke op på afhentningsstedet inden for 15 minutter efter din ankomst. Efter dette tidsrum betaler passagererne dig et annulleringsgebyr. Der pålægges et annulleringsgebyr på 20 USD.

Hourly-ture, der accepteres mere end 2 timer i forvejen

• Hourly-reservationer, der accepteres mere end 2 timer i forvejen, er underlagt et højere annulleringsgebyr for passageren. Gebyret er lig med timeprisen ganget med to. Passageren kan annullere uden omkostninger op til 60 minutter før reservationen, men hvis vedkommende annullerer inden for 1 time, optjener du minimumsprisen, der svarer til timeprisen ganget med to.