Hvordan finder jeg en bil?

Ubers Billøsningsordning hjælper dig med at finde en godkendt og forsikret bil, så du kan begynde at køre. Bemærk, at udvalget af biler kan variere fra by til by, og at udlejningsbiler er tilgængelige både til turdeling og levering på Uber Eats.

1. Tilmeld dig med en Uber-chaufførkonto på linket nedenfor, og fortæl os, at du er interesseret i at finde en bil. Har du allerede en konto? Log på drivers.uber.com, og gå til afsnittet Bilmarkedsplads for at se udvalget af biler i din by.

2. Acceptér og bestå et baggrundstjek for at se, om du er kvalificeret til at køre på Uber-appen.

3. Vælg den Billøsningsordning, der passer til dig.

Se linkene nedenfor, hvis du har spørgsmål. Du kan også kontakte en bilrådgiver på 1 (866)-987-3743.