Hvordan bestrider jeg en meddelelse om en ny post?

Når Uber modtager en advarsel om, at en chauffør kan være blevet sigtet for en kriminel handling, gennemgår vi indberetningen for at afgøre, om chaufførens konto skal forblive aktiv i henhold til de samme sikkerhedsstandarder, der blev anvendt ved den oprindelige tilmelding og de årlige tjek. Alle aktuelle og/eller afventende sigtelser vil blive taget i betragtning ved vurderingen af chaufførens fortsatte overholdelse af Ubers sikkerhedsstandarder.

Hvis du har mistet din adgang til Uber-appen på grund af en indberetning, og du ikke for nylig er blevet anholdt eller sigtet for en strafbar handling, skal du følge anvisningerne i den e-mail, du modtog fra vores tredjepartsudbyder af baggrundstjek, Checkr.

Kontakt os nedenfor, hvis du er blevet sigtet for noget, men disse sigtelser sidenhen er blevet frafaldet. Sørg for at vedlægge domstolsdokumentation, der viser, at disse sigtelser er blevet frafaldet.