How does Drive Pass work?

Drive-kupon er i øjeblikket kun tilgængeligt i følgende byer:
Sacramento, Californien
Orange County, Californien
San Diego, Californien
San Francisco, Californien*
*Drive-kupon er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt i begrænset omfang i San Francisco.

Drive-kupon giver chauffører mulighed for at betale på forhånd og modtage et servicegebyr på 0 % på et vist antal turanmodninger over en 7-dages periode.

Eksempel: En Drive-kupon på 100 USD kan give en chauffør et servicegebyr på 0 % på deres næste 50 UberX-turanmodninger i løbet af en 7-dages periode.

Hvis kunne tænke dig at prøve Drive-kupon, og det er tilgængeligt i din by, kan du købe en i Driver-appen ved at følge nedenstående trin:

1. Tryk på dit profilbillede i øverste venstre hjørne på skærmen i menuen Start.
2. Tryk på "Drive-kupon".
3. Nu skulle du se oplysninger om Drive-kupon. Du kan scrolle ned for at se dine tilbud.
4. Tryk på en Drive-kupon for at se oplysninger om de vilkår, der er knyttet til den.
5. Du kan scrolle længere ned for at købe din Drive-kupon. Der vises et andet skærmbillede, hvor du bliver bedt om at acceptere vores vilkår og betingelser for Drive-kuponer og bekræfte dit køb.
6. Husk, at du skal have en saldo på minus en dollar eller mere for at kunne købe en Drive-kupon. Hvis du køber en Drive-kupon med en saldo, der ikke dækker betalingen fuldt ud, bliver din saldo negativ, og den første indtjening går til at betale saldoen, indtil den er dækket.

Yderligere oplysninger:
– Alle turanmodninger med UberX, Español, WAV, Assist og Select med Drive-kupon tæller med i dine købte anmodninger, uanset om du accepterer, annullerer eller afviser. Passagerannulleringer tæller dog ikke.
– Antallet af turanmodninger, du modtager, afhænger af, hvor, hvornår og hvor ofte du kører. Hvis du køber en Drive-kupon, garanteres det ikke, at du modtager et bestemt antal turanmodninger.
– Udløbsperioden på syv dage for en Drive-kupon kan ikke sættes i bero eller blive midlertidigt suspenderet. Din kupon udløber, når du har modtaget det angivne antal turanmodninger, hvilket skal ske inden udgangen af de syv dage.
– Drive-kupontilbud opdateres mandage kl. 14.00 din lokale tid.
– Hvis din konto for nylig blev aktiv, har du muligvis først adgang til Drive-kupon i begyndelsen af næste uge. Du kan vende tilbage den følgende mandag kl. 14.00 din lokale tid for at se, om den er i din Driver-app.
– Når de er købt, kan Drive-kuponer ikke overføres eller refunderes, selvom du ikke får antallet af købte turanmodninger eller afviser disse anmodninger.
– Kun UberX-, Español-, WAV-, Assist- og Select-ture er kvalificerede til Drive-kupon.