Hvordan fungerer indtjeningsboost for leveringer?

Indtjeningsboost eller "Boost-kampagner" garanterer en vis indtjeningsmultiplikator for leveringer, der starter og slutter inden for et bestemt område mellem bestemte tidspunkter.

Lad os forklare det.

• Når boost-kampagner er aktive, vil du kunne se, at kortet på startsiden i din app er opdelt i flere zoner.

• Hver zone har en tydelig markering, der angiver hvert Boost-område.

• Inden for disse linjer vil der være en garanteret indtjeningsmultiplikator og det tidsrum, hvor den er tilgængelig.

• Ture, der begynder i disse boost-områder, får multiplikatoren føjet til din indtjening inden for den angivne tidsramme.