Jeg havde et problem med at downloade appen til Android

Hvis du bruger en Android-enhed, kan du downloade appen ved at søge efter "Uber Driver" i Google Play Butik eller trykke på her.

Den seneste version af Uber Driver-appen kræver Android 8.0. * Opdater dit Android OS til det nyeste operativsystem, hvis du ikke bruger Android 8.0. * Hvis du har problemer med at downloade appen ved hjælp af dine mobildata, skal du muligvis oprette forbindelse til et wifi-netværk.

Hvis du har problemer med at downloade Uber Driver-appen på din Android-enhed, og din enhed viser en fejlmeddelelse såsom "Kan ikke oprette sikker forbindelse til serveren", kan du prøve enten: * Tving afslutning af din browser-app * Rydning af browserens cache

For at tvinge til at lukke din browserapp

1. Stryg op fra bunden af skærmen, hold, og slip.
  2. Stryg op i browser-appen for at lukke den.
  3. Du kan også scrolle til venstre og trykke på "Ryd alle" for at lukke alle åbne apps.

For at rydde din browsers cache

1. Tryk på menuen (typisk et ikon med tre prikker i øverste højre hjørne) i browseren.
  2. Tryk på "Indstillinger" > "Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed" > "Ryd browserdata."
  3. Vælg det, du vil have ryddet, og derefter "Ryd data".

Ovenstående trin sletter alle gemte adgangskoder og alle browserdata.

Hvis du stadig har problemer med at downloade appen, bedes du give os besked nedenfor.