Jeg kan ikke logge på

Først skal vi have bekræftet, at du er på det rigtige sted:

Hvis du ikke kan logge på, kan du prøve følgende muligheder:

1. Kontrollér, at du bruger de rigtige loginoplysninger

Dobbelttjek, at e-mailadressen/telefonnummeret og adgangskoden er identiske med de oplysninger, du indtastede ved oprettelsen af din konto. I e-mailen kan problemet nogle gange være, at der mangler et punktum, eller der står "con" i stedet for "com".

2. Kontakt support

Hvis du stadig har problemer, skal du angive oplysningerne nedenfor, så kontakter vi dig.

Hvorfor kan du ikke logge på din konto?

• Der sendes en automatisk besked hertil for at bekræfte, at det virkelig er dig. Åbn den, og vælg "Bekræft e-mailadresse" for at få kontakt til en medarbejder fra vores team. Skriver fra