Politik om upassende brug

Vores automatiserede systemer overvåger konstant for upassende brug af applikationen.

Eksempler på upassende brug omfatter at anmode om sig selv som passager, oprette dobbeltkonti, acceptere ture uden at have til hensigt at gennemføre dem, gøre krav på falske gebyrer eller opkrævninger, manipulere turoplysninger eller bevidst acceptere eller gennemføre ture med ugyldige passagerer.

Bemærk, at denne aktivitet er i strid med vilkårene for vores kampagner. Opdager vores system upassende brug, der kan knyttes til din konto, vil du ikke modtage belønninger i forbindelse med kampagner. Denne aktivitet kan også anses som en overtrædelse af de vilkår, du har accepteret, og kan føre til deaktivering af din konto.

Hvis du har spørgsmål vedrørende modtagelsen af denne besked, kan du kontakte os nedenfor.