Kontaktoplysninger i nødsituationer

Hvad er en nødkontakt?

En nødkontakt er en person, du vælger, som kan kontaktes, hvis der opstår en bestemt hændelse, og Uber ikke kan kontakte dig direkte.

Hvornår kontakter Uber denne person?

I nødstilfælde forsøger Uber først at kontakte dig, og hvis det ikke er muligt, ringer vi til de nødkontakter, du har valgt.

Hvis vi ringer til din nødkontakt, kan emnet være:

• Undersøgende: At hjælpe med at indsamle oplysninger om nødsituationen, herunder hvad der skete, og hvem der var involveret.
  • Oplysende: At informere kontakten om, hvad der skete i nødsituationen.

Dette er de hændelser, Uber har defineret som nødsituationer:

• Dødsfald
  • Hospitalsindlæggelse
  • Der var brug for at tilkalde en ambulance
  • Alvorlige skader

Selvom de er ekstremt sjældne, kan disse situationer opstå under en tur.

Du kan tilføje et hvilket som helst nummer som nødkontakt, men Uber forsøger kun at kontakte op til to kontakter og prioriterer de to senest registrerede.

Hvis det lykkes Uber at få kontakt til den første nødkontakt, kontakter vi ikke den anden.

Hvad med beskyttelse af personlige oplysninger?

Uber er forpligtet til at beskytte brugernes personlige oplysninger. Dine kontaktpersoner bliver kun kontaktet i tilfælde af en nødsituation. Hvis du sletter en nødkontakt fra din konto, sletter Uber disse oplysninger med det samme.