Fakturaer

Når partnere logger på, har de adgang til fanen "Fakturaer".

Det eneste, du skal gøre, er at logge på din konto, vælge "Partnerfakturaer" -> "Fakturaer" -> "Opkrævning til Uber" -> "Til Uber".

Fakturaer kan downloades som en PDF-fil for alle ugentlige faktureringsperioder.

Hvis fakturaen for en bestemt dato ikke er tilgængelig, skal du vælge tidsperioden for de fakturaer, du ønsker at modtage. Filen sendes til dig som svar på din besked.