Jeg havde et problem med at downloade appen til iOS

"Hvis du bruger en iOS-enhed, kan du downloade appen ved at søge efter ""Uber Driver"" i Apple App Store." Eller download Driver-appen her.

Uber Driver-appen kan downloades på iPhones, der kører iOS 16.2 eller nyere.

• Hvis du bruger en lavere version af iOS, skal du downloade iOS 16.2 eller nyere.
  • Hvis du har problemer med at downloade appen via mobildata, skal du muligvis oprette forbindelse til et wi-fi-netværk.
Hvis du stadig har problemer med at downloade appen, så fortæl os det her.