Min telefon viser "Netværksfejl"

Hvis din app viser en netværksfejlmeddelelse, kan du prøve følgende:

1. Slå wi-fi FRA under Indstillinger > Wi-Fi.
2. Slå flytilstand FRA under Indstillinger > Flytilstand.
3. Slå mobildata TIL under Indstillinger > Mobilnetværk > Mobildata.
4. Under Mobildata > Brug Mobildata til skal du kontrollere, at Uber Partner-appen er aktiveret.

Når du har gennemført disse trin, skal du prøve at oprette forbindelse igen.

Hvis du stadig modtager en meddelelse om netværksfejl, kan du også gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil netværksindstillinger. Bemærk, at dette kan slette alle gemte adgangskoder på din telefon.