Problem med afhentnings- eller afleveringssted

Driver-appen giver nogle gange ukorrekte oplysninger om afhentnings- eller afleveringsstedet, og vi forstår, at dette kan være en frustrerende oplevelse for dig. Vi har et helt team af udviklere, der udelukkende arbejder på at forbedre nøjagtigheden af vores navigation i appen. Disse udviklere kan ofte løse det problem, du har oplevet, hvis de får specifikke og nøjagtige oplysninger.

Hvis du havde problemer med afhentnings- eller afleveringsstedet, der er angivet i appen, bedes du udfylde nedenstående formular. Din feedback indsendes til et specialiseret team for at blive gennemgået. Hvis du vil hjælpe vores team med at rette fejlen, bedes du følge instruktionerne nedenfor for at give din feedback.

Hvis instruktionerne nedenfor ikke beskriver problemet, du har oplevet, bedes du gå tilbage til Hjælpecenteret for at finde en anden artikel eller indsende din feedback via vores formular Feedback til enhver tid, som du finder i afsnittet Hjælp i appen.

Nedenfor skal du først vælge den kategori, der bedst afspejler det problem, du har oplevet (vælg én). Besvar derefter spørgsmålene for at give flere oplysninger. Hvis du ikke kan give nedenstående oplysninger, modtager vores team stadig din feedback, men kan muligvis ikke løse problemet med kortet.