Sådan får du udbetalt indtjeningen

Du kan få udbetalt din indtjening i Driver-appen eller online.

I Driver-appen

1. Åbn hovedmenuen.
  2. Tryk på "Tegnebog" eller "Indtjening" og derefter "Udbetaling".
  3. Vælg den konto, du vil have saldoen indsat på.
  4. Vælg "Bekræft" for at få udbetalt din indtjening.

Online

1. Gå til wallet.uber.com.
  2. Tryk på "Udbetaling" på kortet "Indtjening".
  3. Vælg den konto, du vil have saldoen indsat på.
  4. Vælg "Bekræft" for at få udbetalt din indtjening.

Den tilgængelige saldo på udbetalingstidspunktet indsættes på din bankkonto eller dit debetkort. Denne overførsel kan tage et par hverdage. For nogle banker tager det længere tid at behandle overførsler.

Du opkræves muligvis et gebyr for at få din indtjening udbetalt uden for den normale tidsplan.