GPS-ruten var forkert

Driver-appen foreslår nogle gange en rute med unøjagtige rutevejledninger.

Hvis du har feedback om den angivne rute, bedes du udfylde nedenstående formular.

1. Nedenfor skal du først vælge den kategori, der bedst afspejler det problem, du har oplevet (vælg én).
  2. Besvar derefter nedenstående spørgsmål for at give flere oplysninger.
    • Hvis du ikke kan give nedenstående oplysninger, kan vores team muligvis ikke løse problemet med kortet.
    • Hvis nedenstående oplysninger ikke beskriver det problem, du har oplevet, skal du vende tilbage til Hjælpecenteret for at finde en anden artikel eller indsende din feedback via vores formular "Feedback til enhver tid", som du kan finde i afsnittet "Hjælp" i appen.