Sådan foretager du flere stop på en tur

Passagerer kan tilføje op til to ekstra stop på en tur. Det kan de gøre i appen.

Disse ekstra stop er markeret med en sort firkant på dit turkort, og det endelige stop er markeret med en rød firkant.

Når du ankommer til en af de mellemliggende destinationer, vil der være en skyder i bunden af skærmen, der siger BEKRÆFT STOP.

Hvis du skubber denne skyder, indstiller du automatisk din navigation til den næste destination på passagerens tur.

Stryg først på Afslut tur, når alle passagerer har forladt din bil ved deres endelige stop.

Når der tilføjes et ekstra stop under en tur, føjes din ventetid og den ekstra tilbagelagte afstand til prisen.

Denne funktion er ikke tilgængelig på ture med Uber Pool.