Manglende betaling for vejpenge

Når du passerer et betalingsanlæg, får du i de fleste tilfælde vejafgiften refunderet automatisk af os.

Hvis der opkræves et lavere beløb i vejafgift for biler med elektroniske billetter end ved kontantbetaling, refunderer vi det laveste beløb.

Sådan finder du oversigten over refusion af vejafgifter i Driver-appen:

1. Tryk på menuikonet.
  2. Tryk på Indtjening > Se oplysninger > Se indtjeningsaktivitet.
  3. Vælg den tur, du burde have modtaget en refusion for.
  4. Kig efter "Vejafgift" i den detaljerede oversigt "Tredjepartsgebyrer".

Sådan ser du dem på drivers.uber.com:

1. Tryk på menuikonet.
  2. Vælg "Indtjening" og derefter "Oversigter".
  3. Vælg den rigtige måned i oversigten.
  4. Tryk på "Vis oversigt" i den rigtige uge.
  5. Kig efter overskriften "Vejafgift".

Hvis vejafgiften eller tillægsgebyret for parkering ikke automatisk blev refunderet, bedes du give os besked nedenfor: