Bundtede ture fra flere restauranter – FAQ

Hvad er bundtede ture fra flere restauranter?

Med bundtede ture fra flere restauranter bruger du mindre tid på at vente på bestillinger og mere tid på at levere maden.

Sådan fungerer bundtede ture:

• Når du er ved at afhente en bestilling, og der er en anden bestilling klar til afhentning på en restaurant i nærheden, får du en meddelelse om at acceptere din næste bestilling
  • Når du har accepteret bestilling nummer to, bliver du vist vej hen til den restaurant, hvor du skal hente bestillingen
  • Her tjekker du, at alle varerne er der til begge bestillinger, og så afleverer du første bestilling
  • Når du har leveret den første bestilling, leverer du bestilling nummer to, og så er den bundtede tur gennemført

Kan jeg afvise en bundtet tur?

Ja. Du kan acceptere eller afvise enhver leveringsanmodning, også en bundtet levering.

Hvordan udregnes leveringsgebyret for bundtede bestillinger?

Leveringsgebyret for bundtede bestillinger udregnes sådan her: 1. FAST AFHENTNINGSGEBYR + 2. DER BLIVER ANVENDT ET MULTIPLIKATIONSGEBYR FOR AFHENTNING PR. RESTAURANT (MODTAG 0,45 X DET FASTE AFHENTNINGSGEBYR EKSTRA PR. RESTAURANT) PR. MILE (KM) -PRIS + – Udregnet som pris pr. mile (kilometer) ganget med afstanden mellem afhentningssteder og afleveringssteder – Udregningen kan være baseret på den mest effektive rute og ikke på faktiske kørte miles (kilometer) 3. I VISSE BYER BETALES DU EN TAKST PR. MINUT + – Udregnet i forhold til den tid, du bruger, fra du ankommer til den første restaurant, og indtil du afleverer den sidste bestilling – Denne udregning kan være baseret på en forventet tid, herunder forventet ventetid ved afhentningsstederne, forventet køretid mellem første restaurant og sidste afleveringssted og forventet ventetid ved de enkelte afleveringssteder (ikke den reelle tid) – BEMÆRK: Minuttakst gælder kun i visse byer. Find din by på uber.com for at se, om leveringsgebyret udregnes i forhold til tidsforbrug. 4. FAST LEVERINGSGEBYR – Få et fast leveringsgebyr for hver bestilling, du leverer til kunderne

Find din by på uber.com, og find de præcise gældende priser.

Lad os for eksempel forestille os, at du afhenter bestillinger på to forskellige restauranter. Det faste afhentningsgebyr er 1,50 USD. Derudover er prisen pr. mile 0,60 USD, prisen pr. minut er 0,15 USD, og du har brugt 12 minutter på turen. Et leveringsgebyr er 1,00 USD (ganget med 2, fordi du afleverer to forskellige bestillinger). Alt i alt giver det: – AFHENTNINGSGEBYR = 1,50 USD – EKSTRA AFHENTNINGSGEBYR = (0,451,50 USD) = 0,68 USD – PRIS PR. MILE (KILOMETER) = 0,60 USD – PRIS PR. MINUT = (120,15 USD) = 1,80 USD (hvis dette er gældende i din by) – LEVERINGSGEBYR = (2*1,00 USD) = 2,00 USD BETALING I ALT = 1,50 USD + 0,68 USD + 0,60 USD + 1,80 USD + 2,00 USD = 6,58 USD

Hvad sker der, hvis jeg ikke kan finde den første kunde, og min anden levering derfor bliver forsinket?

Hvis du ikke kan finde den kunde, du skal levere til, kan du prøve at ringe til vedkommende. Hvis du ikke får svar, kan du trykke på det banner, der dukker op, og markere, at kunden ikke svarede. Kunden får nu en meddelelse, og en timer begynder at tælle ned.

Hvis kunden ikke kontakter dig, inden tiden er udløbet, og du følger de anviste trin til at afslutte leveringen, bliver du stadig betalt for den første levering, og det får ingen indflydelse på din annulleringsrate. Derefter kan du fortsætte med den anden levering.

Kan jeg vælge slet ikke at modtage anmodninger om bundtede ture?

Nej, du kan aktuelt ikke framelde dig bundtede turanmodninger. Men du kan altid afvise at acceptere en turanmodning, herunder bundtede turanmodninger.