Min potentielle chauffør eller leveringsperson har et problem med sit dokument

Med Uber Hero kan du uploade de nødvendige dokumenter til din potentielle chauffør eller leveringsperson.

Du kan også se status for uploadede dokumenter (afventende, godkendte eller afviste) og om nødvendigt uploade et dokument. Dokumentgennemgang sker typisk mellem 24 og 48 timer efter upload.

Hvis et dokument blev afvist, kan du se, hvorfor i Uber Hero-appen. Det hjælper dig med at forstå problemet med det oprindelige dokument og giver dig mulighed for at erstatte det med det rigtige.

Hvis din potentielle chauffør eller leveringsperson ønsker at vide mere om deres dokumenter, kan vedkommende kontakte os via afsnittet Hjælp i deres Uber-app eller på help.uber.com. På grund af loven om beskyttelse af personlige oplysninger kan vi kun tale om kontooplysninger med kontoindehaveren.