Jeg kan ikke gå online for at køre

Først skal vi have bekræftet, at du er på det rigtige sted.

Hvis du ikke kan gå online for at køre, så tjek de almindelige årsager nedenfor.

Netværksforbindelse

Det er muligt, at du befinder dig i et område med begrænset eller ingen mobildækning. Prøv at bevæge dig hen til et andet sted med bedre dækning.

Du bruger en gammel version af appen eller af enhedens styresystem

Det kan ofte løse problemet at afinstallere og geninstallere appen.

Kontobegrænsninger

Almindelige årsager kan være:

1. Du kører uden for det område, der betjenes i den by, du tilmeldte dig med. Vil du gerne køre i en ny by?
  2. Din vurdering er for lav. Find ud af, hvordan du kan forbedre dine vurderinger.
  3. Hvis du kører i USA og Canada, har du muligvis overskredet køretidsbestemmelserne for dit område.

Ændringer i din kontostatus

Tjek din e-mail (også spam-mappen) for at se, om du har fået en mail med emnet "En besked fra Uber", og afsnittet Indbakke i din app for at se eventuelle meddelelser fra Uber om, hvorfor du ikke kan gå online.

Almindelige årsager kan være:

• Der er dokumenter, der er udløbet eller skal uploades igen
  • Nyligt uploadede nye dokumenter afventer gennemgang
  • Kontoen er sat på pause

Hvis du stadig har problemer efter at have kontrolleret ovenstående punkter, skal du udfylde nedenstående felter, så kontakter vi dig for at hjælpe.