Jeg modtager ikke nogen turanmodninger

Hvis du har problemer med at modtage turanmodninger, når du er online, så prøv følgende:

• Sørg for, at du befinder dig i den by, du er aktiveret til at køre i
  • Prøv at køre til et sted, hvor der er større efterspørgsel
  • Sørg for, at dine præferencer er indstillet til at modtage alle de turtyper, du er kvalificeret til
  • Slå destinationsindstillingen fra (hvis den er slået til)
  • Tjek din enheds data- eller wi-fi-forbindelse
  • Genstart din telefon
  • Sørg for, at du har den nyeste version af appen

Hvis du har prøvet ovenstående løsningsforslag og stadig ikke modtager anmodninger, kan det skyldes, at der er lav efterspørgsel i området eller på tidspunktet. Efterspørgslen på ture kan variere efter placering, tidspunkt på dagen og endda årstiden.

Hvis du stadig mener, at der er et problem med din konto, så giv os besked nedenfor.

Bemærk: For at kontrollere din konto og finde ud af, hvorfor du muligvis ikke modtager anmodninger, skal du være online i appen. Gå online, inden du indsender formularen nedenfor.