Min telefon oplader ikke

Hvis dit mobilbatteri ikke oplades, eller hvis det aflader, når det er tilsluttet din bil, kan du prøve følgende løsninger.

Skift til en biloplader med stik

Mange USB-porte i biler yder kun en lille mængde strøm. De fleste nyere telefoner understøtter en eller flere hurtigopladningsteknologier såsom Quick Charge 3.0 og fungerer bedst sammen med en biloplader med stik (også kaldet en cigarettænder), der understøtter den samme hurtigopladningsteknologi som din telefon.

Vi anbefaler, at du søger på nettet efter en hurtig biloplader, der er designet til din specifikke telefonmodel, og vælger en med gode anmeldelser.

Reducer skærmens lysstyrke

Jo lysere skærmen er, jo mere batteristrøm bruger telefonen. Prøv at dæmpe skærmens lysstyrke, så længe du stadig kan se din telefon tydeligt, når du bruger Driver-appen.

Anskaf et nyt kabel

Hvis løsningerne ovenfor ikke har hjulpet med at oplade telefonen, skal du muligvis købe et nyt opladningskabel. Vi anbefaler, at du køber et, der er flettet og har tykkere ledning.

Brug en bærbar powerbank

En bærbar powerbank giver dig mulighed for at oplade din telefon, når du ikke er i nærheden af din bil. Så er den altid opladet, når du har brug for det.

Fjern eventuelle USB-adaptere

Bruger du adapter for at få opladningskablet til at passe til din telefon, kan det gøre opladningen langsommere. For eksempel oplader et mikro-USB-kabel med en USB-C-adapter muligvis langsommere end et USB-C-kabel (især hvis det er en adapter i dårlig kvalitet).

Kontrollér dit opladningskabel

Ikke alle opladningskabler til USB-porte fungerer på samme måde. Selv blandt hurtigopladende kabler er der forskel på, hvor hurtigt de oplader forskellige enheder – afhængigt af producenten. Derfor vil nogle hurtigopladende kabler ikke virke lige så godt som andre.

For at sikre dig en så hurtig opladning som muligt anbefaler vi, at du køber et hurtigopladningskabel, der enten er af samme mærke som din mobil eller er designet til denne.

Luk de apps, du ikke bruger

Når din telefon oplades, går noget af strømmen til baggrundsopgaver og apps, som din telefon har kørende. Gennemtving afslutning af alle apps, du ikke bruger, så telefonen kan oplades hurtigere.