Min passager gjorde mig utryg

Hvis en passagers ord eller handlinger påvirkede din personlige sikkerhed eller mulighed for at gennemføre denne tur, så fortæl os det her. Vi gennemgår det og kontakter dig derefter.

Vi værner om sikkerheden for alle, der bruger Uber-platformen. Som chauffør må du aldrig føle, at det at starte eller afslutte en tur med en passager bringer dig i fare.

Hvis du har det sådan, når du møder passageren ved afhentningsstedet, så forklar passageren, at du ikke føler dig tryg ved at begynde turen.

Hvis bekymringen opstår under en tur, så afslut omgående turen, og forklar høfligt passageren, hvorfor du har taget denne beslutning.

For at indberette passageradfærd, som du følte var uhøflig eller ubehagelig, men som ikke påvirkede nogens sikkerhed, skal du vælge Min passager var uhøflig.

Supporting Information Disclaimer

By submitting this information I confirm that it was created and/or obtained in compliance with all applicable legal requirements.