Tilmeld dig leveringsanmodninger med Uber Eats

Hvis Uber Eats er tilgængelig i din by, kan du vælge at modtage leveringsanmodninger via den app, du også bruger til at acceptere turanmodninger. Denne mulighed kan hjælpe dig med at tjene penge, hvis der er få turanmodninger i dit område.

Klik på linket nedenfor for at begynde at modtage leveringsanmodninger.

Denne mulighed vil være tilgængelig i din app med det samme. Gå til Hjælpecenteret for at få mere at vide om leveringsanmodninger.

Modtager du ikke leveringsanmodninger?

Hvis du har valgt at få leveringsanmodninger, men ikke begynder at modtage dem inden for et par timer, skal du følge disse trin i Driver-appen:

1. Tryk på menuikonet nederst til højre på startskærmen for at åbne "Turplanlægger".
  2. Tryk på præferenceikonet nederst til højre på skærmen "Turplanlægger".
  3. Sørg for, at der står "TIL" under "Leveringer". Hvis der står "FRA", skal du trykke på "Leveringer" for at aktivere disse anmodninger.
  4. Tryk på "Gem".