Brug af hovednøgler til at logge på

Fordele ved adgangsnøgler:

• Ingen adgangskode påkrævet: Få adgang til din konto uden adgangskoder
  • Forbedret sikkerhed: Din enheds sikkerhedsfunktioner såsom biometri eller pinkode tilføjer et ekstra lag af beskyttelse til dine adgangsnøgler
  • Strømlinet login: Synkroniser adgangsnøgler på tværs af enheder med den samme adgangskodeadministrator
  • Beskyttelse mod svindel: Adgangsnøgler er med til at beskytte mod phishing og uautoriseret adgang

Få mere at vide om adgangskoder til Android og iOS.

Opsætning af en hovednøgle

Sørg for, at din enhed understøtter adgangsnøgler og har den seneste Uber-app installeret.

• For Apple-enheder: Tænd for din enhed indstilling for adgangskodedeling.
  • For Android-enheder: Synkroniser med din Google-konto for at få en problemfri oplevelse på tværs af enheder. Få mere at vide om, hvordan du administrerer adgangsnøgler i Chrome her.

Mens du er logget på Uber-appen

1. Gå til Konto og derefter Administrer Uber-konto
  2. Vælg Sikkerhed og derefter Adgangsnøgler
  3. Vælg Opret en adgangsnøgle
  4. Følg trinnene for at konfigurere din adgangskode

Mens du er logget af Uber-appen

Sørg for, at adgangskodedeling er aktiveret på din enhed: 1. Åbn Uber-appen, og vælg adgangskoden på loginsiden 2. Log på, eller tilmeld dig i appen 3. Vælg Opret adgangsnøgle 4. Følg instruktionerne på skærmen

Når du er konfigureret, skal du finde adgangsnøglen i sikkerhedsindstillingerne på din enhed.

Brug af en hovednøgle

Sådan logger du på: * Brug adgangskoden i login-feltet, vælg din adgangskode, og godkend, når du bliver bedt om det * Eller for at logge på fra en anden enhed skal du scanne den viste QR-kode, mens din enhed gemmer adgangsnøglen

Sådan fjerner du en hovednøgle

Fra Uber-appen

1. Tryk på Konto og vælg Administrer Uber-konto
  2. Vælg Sikkerhed og derefter Adgangsnøgler
  3. Ud for adgangsnøglen skal du vælge papirkurven
  4. Hit Fjern for at fjerne tilknytningen af adgangsnøglen til din Uber-konto

Bemærk: Hvis du fjerner den fra appen, slettes den ikke fra enheden. Hvis du vil fjerne den fuldstændigt, skal du følge din enheds indstillinger.

Fra din enhed

Brug disse vejledninger for at få en fuldstændig sletning: * iPhone/iPad * Android-/Google-konto