Har du brug for en pause?

Hvis du gerne vil have en pause efter at have foretaget en levering, kan du gå offline ved at følge nedenstående trin: 1. Tryk på bjælken "Du er online" nederst på skærmen 2. Tryk på den røde knap "GÅ OFFLINE" Hvis du går offline, mens du er midt i en levering, kan du stadig fuldføre leveringen, men du modtager ikke nye anmodninger. Tryk på knappen "KØR" for at begynde at modtage turanmodninger igen.