Problemer med at downloade appen (Android)

Hvis du har problemer med at downloade appen på din Android, skal du gå til t.uber.com/and.

Du omdirigeres til den korrekte app-side i Google Play-butikken. Hvis du modtager fejlmeddelelser såsom "Serverforbindelsen kunne ikke opretholdes", anbefaler vi, at du lukker browseren ved at klikke på Menu-knappen på din enhed og skubbe browserprogrammet til højre.

Du kan også forsøge at rydde browsercachen ved at klikke på menupunktet i browseren (normalt et ikon med tre prikker i øverste højre hjørne), gå til Indstillinger> Privatliv og sikkerhed og vælg Ryd cache. Bemærk, at når du gør dette, rydes alle registrerede adgangskoder og alle browsingoplysninger.