Anmodning om genaktivering

Hvis du ikke har været online de sidste 90 dage, kan din konto blive suspenderet automatisk.

Du kan altid vende tilbage til os! Hvis du vil begynde at acceptere turanmodninger igen, kan du give os besked ved at dele nedenstående oplysninger med os, så genaktiverer vi din konto.

Log på partners.uber.com, eller brug appen, for at sikre dig, at oplysningerne og dokumenterne på din konto er opdaterede.

Hvis din konto oprindeligt blev aktiveret for mere end et år siden, kan du blive bedt om at foretage genbekræftelsesprocessen, før kontoen genaktiveres.

Hvis du var online for nylig, kan din konto dog blive suspenderet af andre årsager. Tjek din e-mailindbakke for eventuelle beskeder fra Uber.