Anmodninger fra mindreårige passagerer

For at have en Uber-konto og kunne anmode om ture skal en passager mindst være 18 år gammel. Personer under denne alder skal følges med en voksen på 18 år eller derover på alle ture.

Som partnerchauffør bør du afvise turanmodninger, hvis du tror, at den person, der anmoder om turen, er under 18. Når du afhenter passagerer, som du tror, er mindreårige, kan du bede om at se kørekort eller ID for at være sikker. Undlad at starte en tur eller tillade, at en passager kører med, hvis vedkommende er mindreårig.