Del dine ture med familie og venner

I nogle byer kan du dele din placering, turstatus og relaterede oplysninger med venner og familie. Du kan bestemme, hvem der modtager oplysningerne, og hvornår du deler dem.

Konfigurer Følg min tur

1. Stryg op fra navigationsskærmen.
  2. Ved siden af Følg min tur skal du klikke på Konfigurer.
  3. Vælg at tilføje kontakter fra din enhed eller en anden app, og følg vejledningen.

Du kan slå Følg min tur til og fra ved at trykke på ikonet for sikkerhedsværktøj og vælge Start eller Stop.

Administrer kontakter, du har tillid til

1. I appen skal du gå til Konto.
  2. Vælg Appindstillinger.
  3. Vælg Følg min tur.
  4. Tilføj eller fjern kontakter, du har tillid til.