Indberet et problem med en funktion for døve eller hørehæmmede

De fleste problemer med enheder kan løses ved at prøve følgende:

1. Log af Uber-appen, og log på igen.
  2. Gennemtving lukning af appen.
  3. Genstart din telefon.

Hvis problemet fortsætter, efter at du har prøvet disse trin, kan du prøve at nulstille dine netværksindstillinger. Dette sletter alle dine gemte indstillinger eller adgangskoder. På de fleste telefoner findes muligheden for at nulstille netværksindstillingerne under generelle indstillinger.

Hvis du har prøvet ovenstående trin og fortsat har problemer, så kontakt os ved at udfylde formularen nedenfor.