Sådan tilføjer eller ændrer du bankoplysninger

Du kan opdatere dine bankoplysninger via Driver-appen:

1. Log på wallet.uber.com.
  2. Tryk på Bankkonto under Betalingsmetoder.
  3. Tryk på Rediger.
     * Modtageren skal bekræfte sit ID. Derefter kan de indtaste deres bankoplysninger.
     * Indtjenere kan også opdatere bankoplysninger via internettet på [wallet.uber.com](http://wallet.uber.com/).

4. Bekræft de aktuelle bankkontooplysninger.
  5. Indtast opdaterede bankkontooplysninger, og tryk på Indsend.

Dit routing- og checkkontonummer fås hos din bank (i danske banker bruges SWIFT-adresse i stedet for routingnummer). Hvis du har et checkhæfte, kan du oftest se disse numre nederst på hver check.

Bemærk, at opdateringer eller ændringer af dine bankkontooplysninger kan forsinke modtagelsen af din ugentlige indtjening med 3-5 hverdage. Hvis det er muligt, skal du indsende ændringer inden kl. 04.00 mandag lokal tid, så din næste indtjening udbetales til din nye konto.

Hvis der foretages en indbetaling til din tidligere konto, skal du kontakte din bank for at få den.