Sådan bruger du en tredjepartsapp til navigation

Driver-appen har indbygget GPS-navigation, men du kan også bruge tredjepartssystemer til navigation på Uber-ture. Du er velkommen til at vælge den navigationsapp, du bedst kan lide.

Sådan ændrer du standardindstillingen for din navigationsapp:

1. Tryk på menuikonet (tre linjer) øverst til venstre.
  2. Vælg "Konto" > "App-indstillinger" > "Navigation".
  3. Vælg den app, du vil bruge som standard.

Hvis du vælger en tredjepartsapp som din standardapp til navigation, skifter du fra Driver-appen til din valgte navigationsapp ved at trykke på knappen Naviger under en tur.

Når du bruger navigationsapps fra tredjeparter, fortsætter Driver-appen med at registrere turoplysningerne for at sikre, at din pris er korrekt. Tryk på banneret øverst på skærmen for at vende tilbage til Driver-appen.