Uber Eats-forsikringsordning

Forsikringsordningen for Uber-leveringspartner gælder fra det tidspunkt, hvor en leveringspartner accepterer en leveringsanmodning, indtil leveringen er afsluttet eller annulleret for leveringspartnere for cykler/motorcykler/Kei-biler i Japan.

Ud over den tidligere dækning af tredjeparts personskade og skade på tredjeparts ejendom, kompenseres skader på leveringspartnerne også fra oktober 2019. Der er ingen grund til at tilmelde sig og det koster ikke ekstra for leveringspartnere. (Klik på linket nedenfor for at få oplysninger om f.eks. gældende betingelser)

I tilfælde af en ulykke under levering skal du først kontrollere alle involverede parters sikkerhed og om nødvendigt kontakte nødopkaldstjenester. Du kan ringe til lokale nødopkaldstjenester ved hjælp af vores sikkerhedsværktøj i appen ved at bruge skjoldikonet nederst til venstre på kortskærmen.
Derefter skal du ringe til Uber-support så hurtigt som muligt for at give os oplysningerne om ulykken. Du kan sende os en besked via vores hjælp i appen med "Turproblemer og justeringer" og indtaste oplysninger via "Jeg kom ud for en ulykke". Når vi bliver informeret om en ulykke, foretager hændelsesspecialteam en gennemgang og de nødvendige foranstaltninger i overensstemmelse hermed.