Udbetaling af indtjening

Sådan udbetaler du indtjening

Få din indtjening, når du har brug for den, ved at udbetale med Uber Driver-appen eller online på wallet.uber.com.

Udbetal med Driver-appen:

1. Gå til hovedmenuen
  2. Tryk på Tegnebog eller Indtjening
  3. Vælg Udbetal
  4. Vælg din foretrukne konto til indbetalingen
  5. Hit Bekræft for at overføre din indtjening

Udbetaling online:

1. Besøg wallet.uber.com.
  2. Klik på Tegnebog fra sidepanelet
  3. Vælg Udbetal i Indtjening afsnittet
  4. Vælg den ønskede konto
  5. Vælg Bekræft

Overførselstider og gebyrer:

• Øjeblikkelige udbetalinger: Din saldo overføres typisk til dit betalingskort eller din kvalificerede bankkonto med det samme
  • Standardoverførsler: Det kan tage op til tre hverdage afhængigt af din bank
  • Gebyrer: Der opkræves muligvis et gebyr, hvis du udbetaler før den normale udbetalingsplan