Sådan bruger du en tredjepartsapp til navigation

Driver-appen har indbygget GPS-navigation, men du har også mulighed for at bruge tredjepartssystemer til navigation på Uber-ture. Du er velkommen til at vælge den navigationsapp, du bedst kan lide.

Sådan ændrer du standardindstillingen for din navigationsapp:
1. Tryk på profilbilledet i øverste højre hjørne
2. Vælg "Konto" i den øverste menu
3. Tryk på "Appindstillinger"
4. Tryk på "Navigation"
5. Vælg den app, du vil bruge som standard

Hvis du vælger en tredjepartsapp som din standardapp til navigation, skifter du fra Driver-appen til din valgte navigationsapp ved at trykke på knappen NAVIGER under en tur.

Når du bruger navigationsapps fra tredjeparter, fortsætter Driver-appen med at registrere turoplysningerne for at sikre, at din pris er korrekt. Tryk på banneret øverst på skærmen for at vende tilbage til Uber-appen.