Sådan ser du status for dine chaufførhenvisninger

Hvis du har delt dit henvisningslink med venner, kan du følge henvisningernes status for at se, hvem der har tilmeldt sig og gennemført det påkrævede antal ture, så du kan modtage din henvisningsbelønning.

Sådan tjekker du status for dine henvisninger i Driver-appen:

1. Vælg Henvis venner via menuen i Driver-appen
  2. Tryk på knappen Se status øverst på siden

Vi giver dig besked via e-mail eller en besked i appen, inden for 48 timer efter din ven har registreret sig eller accepteret henvisningen, hvis vedkommende allerede tjener penge med Uber. Du får også besked, når din ven har gennemført de nødvendige ture, for at du kan modtage henvisningsbelønningen.

Dine henvisningsbelønninger indgår i dine ugentlige betalingsoversigter. Du kan typisk se dem inden for 1-2 uger efter kvalifikationen under afsnittet Diverse eller Anden betalingsform.