Krav til biler

Kravene til biler kan variere fra by til by. Generelt kan du se kravene til biler for uberX og UberBlack nedenfor:

UberX er en rejsemulighed, der er tilgængelig for passagerer.

UberX-partnerchaufførerne bruger deres egne biler, der skal opfylde følgende krav:

- Modelår 2008 eller nyere
- 4 døre
- Klimaanlæg
- 5 pladser

Vi accepterer ikke klistermærker, pick-ups, små lastbiler, varevogne og minibusser. Vi kan ikke gøre nogen undtagelser.

Passagerer vælger UberBLACK til en luksusoplevelse på højt niveau efter anmodning.

For at kvalificere dig til uberBLACK skal du have en accepteret bil i denne kategori.

UberBLACK-bilerne er af typen sedan eller SUV med følgende krav:

- 4 døre
- Klimaanlæg
- 5 pladser
- Lædersæder
- Kun SORTE biler

Se den komplette liste over accepterede biler her: