Hvis en anden leveringsperson allerede har afhentet min bestilling, hvad skal jeg så gøre?

Hvis du tror, at nogen allerede har afhentet din bestilling, skal du tjekke bestillingsstatus i appen eller anmode restauranten om at bekræfte.

Hvis du stadig er tildelt bestillingen, skal du kontakte kundeservice for at få hjælp. Hvis bestillingen ikke længere er tildelt dig, skal du klikke på knappen nedenfor for at beskrive, hvad der skete, så vi kan gennemgå denne bestilling.