Hvad er Uber Wallet?

Wallet er den del af Uber Driver-appen, der er dedikeret til din kontosaldo og betalinger.

I Wallet kan du:
– Se din kontosaldo og transaktionshistorik i realtid
– Administrere dine udbetalingsmetoder (f.eks. tilknyttede bankkonti og betalingskort) og præferencer
– Foretage betalinger til Uber

Efterhånden som vi tilføjer flere funktioner til Wallet, kan du få mere at vide om nye finansielle produkter, der er skræddersyet til, at du kan få adgang til dine penge, administrere dem og få dem til at vokse.