Hvad er Uber Wallet?

Tegnebog er den del af Uber Driver-appen, der er dedikeret til din saldo og betalinger.

Saldi

Se dine saldi og din transaktionshistorik i realtid. Du kan få din indtjening udbetalt, overføre penge eller foretage en betaling til Uber.

Betalingsmetoder

Administrer dine udbetalingsmetoder (f.eks. tilknyttede bankkonti og debetkort) og præferencer.

Efterhånden som vi føjer flere funktioner til Tegnebog, kan du få mere at vide om nye finansielle produkter, der er skræddersyet til, at du kan få adgang til dine penge, administrere dem og få dem til at vokse.