Hvornår og hvor får jeg flest leveringsanmodninger?

Der er normalt større efterspørgsel på leveringsanmodninger:

• Ved spisetid. Den største efterspørgsel på madlevering er omkring frokost (normalt kl. 11.00-14.00) og aftensmad (normalt kl. 17.00-21.30).
  • Når det regner. Vær forsigtig, når vejene er glatte.
  • I områder, hvor der er flere butikker, typisk i centrum. Travle områder kan også være markeret med en højere boost-multiplikator, når du logger på din Driver-app.

Du modtager lejlighedsvis kommunikation via app, e-mail og/eller sms fra Uber om områder med høj efterspørgsel, kampagner, spidsbelastninger, travle butikker med mere.