Hvem betaler vejpenge?

Der bliver muligvis opkrævet vejpenge og andre vejgebyrer for broer og tunneller, motorveje og omkring lufthavne. Det er god praksis at montere en e-billet i din bil, så du hurtigt kan komme igennem betalingsanlæg.

Når der opkræves vejpenge eller et tillægsgebyr under en tur, føjes beløbet automatisk til din pris. Vejpenge pålægges passagererne og refunderes som angivet i fanen "Indtjening" i din app.

Du kan også se prisen for en bestemt tur i afsnittet "Turhistorik" i Driver-appen:

1. Tryk på prisen for "Seneste tur" øverst på din skærm.
  2. Tryk derefter på "Se daglig oversigt".

Hvis du mener, at din turpris ikke omfattede et gebyr for vejpenge, skal du bruge formularen nedenfor. Så gennemgår vi det og foretager de nødvendige justeringer.