Work Hub

Du kan føje nye indtjeningsmuligheder til din konto eller nemt ændre dine indtjeningspræferencer med Work Hub. Work Hub viser relevante tilgængelige ture og leveringsmuligheder for din placering og giver dig besked, hvis du kan føje dem til din konto.

Sådan får du adgang til Work-hubben: 1. Vælg menuen hamburger (=) øverst til venstre. 2. Vælg Konto. 3. Vælg Arbejdsplads.

Hver mulighed omfatter: * Kort beskrivelse af muligheden * Mulighedsstatus

Vælg en mulighed for at få mere at vide om den og din status:

• GodkendtDisse muligheder er aktive på din konto.
  • Tilgængelig– Du er kvalificeret til at tilmelde dig og aktivere disse muligheder.
  • Bekræftet– Du har tilmeldt dig disse muligheder, men de er ikke aktive endnu.
  • Har brug for opmærksomhed– Dette er muligheder, du har tilmeldt dig, men i øjeblikket ikke kan få adgang til dem på grund af udløbne dokumenter eller andre overholdelsesproblemer. Vælg muligheden for at få mere at vide om, hvad du kan gøre for at komme ud at køre igen.

Hvis du vil føje en ny indtjeningsmulighed til din konto, skal du vælge Tilføj knappen ved siden af. Bemærk, at hver indtjeningsmulighed kan have unikke dokumenter, der kræves til godkendelse. Work Hub guider dig gennem kravene, og du kan også få adgang til dem i Document Center på et senere tidspunkt.