Jeg vil gerne give passageren en refusion

Der kan være situationer, hvor passageren bliver opkrævet betaling, men du ønsker at give vedkommende en refusion, fordi der opstod et problem hos dig.

Hvis du vil refundere passagerens pris eller annulleringsgebyret, skal du give os besked nedenfor.

Hvis du giver passageren en refusion, modtager du ikke betaling for turen. Hvis du fik udbetalt din indtjening, før du anmodede om at give refusionen, vil du eventuelt kunne se et skyldigt beløb på din konto.