Opdatering af enhedssprog

Hvis du vil se Ubers apps og websteder på et foretrukket sprog, kan du prøve at opdatere sprogindstillingerne på din enhed.

Før du opdaterer sprogindstillingerne, skal du huske på følgende:

• Opdatering af sprogindstillingerne på din enhed kan ændre sproget for hele enheden.
  • Dit foretrukne sprog understøttes muligvis ikke af Uber på grund af tekniske begrænsninger.

Se din enheds operativsystem, og følg instruktionerne for at vælge det ønskede sprog: