Tilføjelse af forsidebilleder og billeder til menu og katalog

Hvad er et forsidebillede?

Et forsidebillede er det billede, der vises til kunder i appen, når de ser din butik.

Hvis du vil sende et forsidebillede ind til godkendelse, skal du kontakte support med det billede, du ønsker at bruge. Du kan også uploade dine egne forsidebilleder via Uber Eats Manager ved at følge nedenstående trin:

1. Log på Uber Eats Manager.
  2. Vælg fanen Butiksside.
  3. Klik på rullemenuen øverst til højre, og vælg Forsidebillede.
  4. Klik på Opdater forsidebillede.
  5. Upload dit billede, og klik på Gem.

Når du har uploadet dit forsidebillede, kan du tjekke statussen:

• Afventer betyder, at dit forsidebillede er ved at blive gennemgået.
  • Godkendt betyder, at dit forsidebillede er blevet godkendt og er synligt.
  • Afvist betyder, at dit forsidebillede ikke kan bruges. Hvis et forsidebillede bliver afvist, kan du klikke på Se årsager for at se en detaljeret liste over årsager til afvisningen.

De uploadede billeder sendes direkte til vores team for behandling af indholdsgodkendelse, så de kan blive gennemgået. Det nye forsidebillede får statussen "Afventer godkendelse". Når det nye billede er gennemgået, bliver det enten godkendt eller afvist. Hvis det godkendes, kan forsidebilledet anvendes flere steder med muligheden Anvend for flere butikker. Gennemgangsprocessen kan tage op til tre hverdage.

Hvis du følger nedenstående retningslinjer, er der større chance for, at du får dit forsidebillede godkendt:

• Æstetisk tiltalende billeder
  • Marginerne skal fylde de forventede dimensioner (bredde på 2880 pixel, højde på 2304 pixel)
  • Brug et JPEG-format med størrelsesforholdet 5:4
  • Billedet skal være centreret, nivelleret og korrekt beskåret
  • Vis produkter og/eller måltider, som kunderne kan købe
  • Forsidebilledet skal indeholde varer, der er relevante for butikken (f.eks. blomster for en blomsterhandler) med en enkel baggrund (træ, sten, marmor osv.)
  • Varemærker er tilladt, så længe de ikke stjæler billedets fokus, og at du ejer eller har ret til at bruge navnet eller logoet (et godt tip: brug navnet i softfont ude mod siden, hvis du vil)
  • Vi anbefaler ikke at bruge billeder af personer (herunder børn, berømtheder og medarbejdere), da disse kræver tilladelse
  • Overvej politisk korrekte billeder, når du viser produkter til voksne (såsom alkohol)

Hvordan føjer jeg billeder til mine menu- eller katalogvarer?

1. Åbn Menutilpasning, og klik på Oversigt.
  2. Klik på en menuvare for at åbne sidepanelet Rediger vare.
  3. Gå til Foto, og træk og slip dit billede, eller klik på Gennemse filer.
  4. Klik på Gem, når du har uploadet billedet.
  5. Klik på Anmod om godkendelse, når du ser pop op-vinduet Godkendelse påkrævet.
    • Vi godkender enten billedet eller anmoder om, at du tager et nyt billede og indsender det igen
    • Når de er godkendt, kan vi redigere størrelsen, orienteringen, belysningen og/eller farven på dine billeder

Hvordan trækker jeg mit billede tilbage fra godkendelse?

Du kan trække dit billede tilbage ved at kontakte support eller via Uber Eats Manager:

1. Åbn Menutilpasning, og klik på Oversigt.
  2. Klik på varen, og vælg derefter Annuller billedopdatering.
  3. Vælg Træk tilbage i pop op-vinduet. Det afventende billede fjernes.

Hvordan fjerner jeg et varebillede fra min menu eller mit katalog?

1. Åbn Menutilpasning, og klik på Oversigt.
  2. Klik på menuvaren for at åbne sidepanelet Rediger vare.
  3. Hold musen over billedet, og klik på blyantikonet.
  4. Klik på Slet, derefter Færdig og så Gem.

Hvordan udskifter jeg et varebillede fra min menu eller mit katalog?

1. Åbn Menutilpasning, og klik på Oversigt.
  2. Klik på menuvaren for at åbne sidepanelet Rediger vare.
  3. Hold musen over billedet, og klik på blyantikonet.
  4. Vælg Erstat, og følg derefter instruktionerne for at tilføje et nyt billede.
  5. Klik på Færdig og derefter Gem.

Hvorfor blev det billede, jeg indsendte, redigeret?

Det billede, du har indsendt, er muligvis blevet redigeret, så det lever op til vores retningslinjer for billeder.

Få mere at vide om vores retningslinjer for billeder

Hvorfor blev mit billede afvist?

Hvis et billede, du indsendte, ikke lever op til vores retningslinjer for billeder, kan det blive afvist. Hvis du vil indsende dit billede igen, skal du tjekke Menutilpasning for at se årsagen eller årsagerne til afvisningen og foretage ændringer for at indsende billedet igen.

Få mere at vide om vores retningslinjer for billeder

Hvilke andre betingelser skal jeg være opmærksom på, når jeg uploader billeder?

Når du uploader billeder, (1) angiver og garanterer du, at du har brugsretten over billederne og ikke overtræder en tredjeparts rettigheder, (2) underlicenserer du rettighederne til selvsamme billeder til Uber, herunder rettighederne til at ændre billederne uden forudgående tilladelse, og (3) fritager du Uber fra ansvar i forhold til selvsamme billeder.

Se denne side for at få retningslinjer for upload af nye billeder.